Hoe werken wij

Onze visie

Wij zijn Nivé: een kleinschalige praktijk dat professionele, verloskundige zorg biedt met een duidelijke visie op verloskunde vanuit een holistisch perspectief.

De bouwstenen waarop Nivé is gebouwd

Dit zijn voor ons de pijlers waarop de praktijk is gebouwd

Fysiologie

 Zwangerschap is een natuurlijk proces waarbij ingrijpen vaak niet nodig is. Tijdens de consulten is er tijd om het te hebben over het (leren) vertrouwen op en kennen van je lijf.

Autonomie

Jullie maken in de zwangerschap, tijdens de bevalling en als ouders jullie eigen keuzes, waarbij wij jullie met onze ervaring en expertise kunnen bijstaan. Wij reiken jullie de beschikbare informatie en bronnen aan. Zo kunnen we samen afgewogen besluiten nemen.

wie zijn wij

Standaard zorg staat niet in ons woordenboek

Iedere zwangere staat voor ons centraal

Elke zwangere vrouw is uniek en ook is elke zwangerschap anders. Daarom vinden wij het belangrijk om gehoor te geven aan jouw verwachtingen en onzekerheden.

Meer tijd voor jou

Wij nemen de tijd voor jullie door minder zwangeren aan te nemen dan de meeste reguliere praktijken. Er is ruimte om onze contactmomenten samen zo lang - en zo vaak - je wilt in te vullen: juist wanneer het jou uitkomt.

Op jouw tempo

Jij maakt, samen met jouw kring, keuzes in jouw zwangerschapsproces. Wij reiken jouw onze ervaring en expertise aan. Zo maken we samen afgewogen besluiten.

Individuele begeleiding

We stellen samen met jou een persoonlijk, authentiek zorgplan samen waarin jouw wensen zijn opgenomen. Je eigen dossier is ten alle tijden ter inzage middels een app waar je gebruik van kunt maken.

Eigen keuze

In Nederland hebben we een uniek en veilig geboortesysteem: je kunt zelf bepalen waar je zou willen bevallen - thuis of poliklinisch in het ziekenhuis onder onze verloskundige begeleiding. Jíj kiest de plek die het beste bij je past en waar jij je comfortabel bij voelt.

Ondersteuning op jouw manier

Wij staan je bij, maar jij bepaalt vanaf welk moment je continue begeleiding wenst. Voor de één is het gewenst om zo lang mogelijk, samen met je partner (of vriendin, moeder, doula, kraamverzorgster) te zijn voordat je wilt dat wij naar je toe komen. De ander stelt juist onze aanwezigheid tijdens het bevalproces eerder op prijs.

Nazorg

De geboorte markeert het eind van de zwangerschap, echter is het juist het begin van moeder-zijn. De nazorg, waarbij de verloskundige je begeleidt, is altijd uitgebreid. Wij vinden het belangrijk om je niet alleen voor en tijdens je bevalling bij te staan, maar ook daarna. Ook als het anders loopt kun je op ons rekenen. Neem contact met ons op zodat wij jou met uitgebreide informatie kunnen voorzien.

Afspraak inplannen?

Malik Khan

Meditation

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam. Eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi.