Jouw zwangerschap

Echo

Voluson S8

Verloskundigen praktijk Nivé heeft de nieuwste apparatuur in de praktijk. Op beide locaties staat het nieuwste GE-apparaat, die geschikt zijn voor alle verloskundige en medische echo’s.

Direct alle foto's en zelfs fimpjes in je bezit

Tijdens je eerst echo kun je bij ons een leuke USB-stick aanschaffen voor maar 7 euro. We kunnen daar alle foto’s en zelfs fimpjes voor je opzetten. Ook de medische echo’s zoals die van de 13- en 20-weken en zelfs de pretecho’s.

De foto’s zijn bedoeld voor ouders om foto’s te ontvangen, te ordenen, bewerken en delen van hun ongeboren kindje met vrienden en of familie. Ze zijn niet bedoeld voor medische of diagnostische doeleinden. 

Ook voor pretecho’s geslachtsbepalingen  kun je bij ons terecht.  Even spieken naar het snoetje; op wie lijkt jullie kindje? 

Kijk maar eens bij afspraak maken voor de mogelijkheden en prijzen. Iedereen is welkom, ook als je niet bij ons onder zorg bent. Leuk als uitje met (schoon)moeder, vriendinnen of intiem samen.

Malik Khan

Meditation

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam. Eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi.