Neem contact met ons op

Contact

Heb je vragen?

Laat dan je bericht achter via het contactformulier, we proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Vrouwen over Nivé

Algemene afspraken

Het maken of verzetten van afspraken kun je zelf, via de agenda op onze website, regelen.

Wij zijn voor telefonisch spreekuur bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op 0499 21 55 26 – je krijgt altijd de dienstdoende verloskundige aan de lijn. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier: we streven er naar om je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

Voor dringende vragen zijn we minder goed bereikbaar op social media, SMS en e-mail. Bel ons!

Bij spoedgevallen, bevallingen of ongerustheid bel je 7 dagen per week, 24 uur per dag het nummer 0499 21 55 26. Je krijgt dan altijd je eigen dienstdoende verloskundige aan de lijn. Bij in gesprek of geen gehoor, spreek je de voicemail duidelijk in. Gemiste oproepen proberen wij zo snel mogelijk terug te bellen.

Son: de praktijk is goed te bereiken met het OV. De bushalte is 200 meter (4 minuten lopen). Met de auto? Parkeren is gratis voor de deur. (let op er is wel een blauwe parkeerkaart nodig)

Rosmalen: de praktijk zit in het gezondheidscentrum De Roshoeve. Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats aan de achterkant.

Valkenswaard: de praktijk zit bij de fysiotherapiepraktijk NP. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats aan de achterkant. 

Mocht je slecht ter been zijn, laat het ons gerust weten: het is mogelijk om bij jou thuis een controle te doen.

Malik Khan

Meditation

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam. Eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi.